Het laatste nieuws vindt u hier

ALV 2019

De algemene ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op maandag 8 april. De vergadering begint om 20:00 en wordt gehouden in het MFC.
Het financieel jaarverslag ligt vanaf een half uur voor aanvang van de ALV ter inzage in de vergaderruimte in het MFC.
Het bestuur nodigt alle leden en ereleden van harte uit voor deze vergadering.

Aanhanger beplakt!

Met het beplakken van de aanhanger ging recent een lang gekoesterde wens van de vereniging in vervulling. Het resultaat mag er zijn, zoals bijgaande foto's laten zien. Dankzij Jongum Reclame in Arnhem werd de aanhanger voorzien van een herkenbaar "jasje" en heeft de vereniging een professioneel uitziend vervoermiddel voor de hulpverleningsmaterialen.

Expert class EHBO Alcohol en Drugs

Op 12 april namen de 22 cursisten van de expert class EHBO Alcohol en Drugs hun certificaat in ontvangst. Ze waren hiervoor uitgenodigd bij de ambulancedienst in Arnhem en werden door bc. R. Diets bijgepraat over o.a. incidentprocedures. Aansluitend konden de cursisten een kijkje nemen bij de diverse voertuigen van de dienst.