Nieuws

Het laatste nieuws vindt u hier

KNV EHBO Arnhem Presikhaaf

Nieuws

Herhalingslessen 2018-2019

De herhalingslessen voor het lesseizoen 2018-2019 beginnen op maandag 1 oktober.
Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om, in plaats van de lessen op maandag, de herhalingslessen op 2 zaterdagen te volgen. Het volledige overzicht van de lessen en de lesinhoud vindt u hier.
Image

Expert class EHBO Alcohol en Drugs

Op 12 april namen de 22 cursisten van de expert class EHBO Alcohol en Drugs hun certificaat in ontvangst. Ze waren hiervoor uitgenodigd bij de ambulancedienst in Arnhem en werden door bc. R. Diets bijgepraat over o.a. incidentprocedures. Aansluitend konden de cursisten een kijkje nemen bij de diverse voertuigen van de dienst.
Image
Image

Stop de bloeding

Op zaterdag 7 april volgden 24 leden de module "Stop de Bloeding". Deze module is gericht op de hulpverlening bij grote incidenten. In de cursus, gegeven door bc. R. Diets kwamen zowel de theorie als een aantal oefenscenarios aan bod. De cursisten gingen na een leerzame dag naar huis met een certificaat. Voor meer informatie over deze module kunt u terecht op de speciale web site: Stop de bloeding red een leven.

EHBO cursisten geslaagd

Op zaterdag 31 maart deden de 9 cursisten van de EHBO-cursus examen. Na een paar spannende uurtjes kwam het verlossende woord: alle cursisten zijn geslaagd. Iedereen van harte gefeliciteerd!
Image

En verder...

Adreswijziging secretariaat

Het postadres van het secretariaat is gewijzigd.

Het nieuwe adres is:

De Meent 9
6921 SE Duiven