logo

Hulpverlener worden

Hebt u een geldig EHBO diploma ? Dan zijn we mogelijk op zoek naar u.

KNV EHBO Arnhem Presikhaaf

Hulpverlener worden

Hulpverlener worden

Ben jij in het bezit van een geldig EHBO diploma? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou! KNV EHBO afdeling Arnhem Presikhaaf is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het fantastisch vinden om tijdens evenementen EHBO hulpverlening te verrichten. Ben jij diegene met een EHBO diploma die gemiddeld 8 uur per maand bij een evenement aanwezig wil zijn? Durf jij samen met een geweldig team van vrijwillige hulpverleners mensen te helpen tijdens Koningsdag of dancefeesten? Als vrijwilliger ben je goed verzekerd en je krijgt een vrijwilligersvergoeding. 

Wat vragen wij?
Je moet in het bezit zijn van een geldig EHBO diploma. Alleen BHV is onvoldoende. Daarnaast wordt er van je gevraagd dat je goed met mensen om moet kunnen gaan. Je bent daadkrachtig en leergierig.

KNV EHBO afdeling Arnhem Presikhaaf verzorgt bij verscheidende evenementen EHBO hulpverlening. Voorbeelden zijn onder andere: dancefeesten, Koningsdag in de binnenstad van Arnhem en diverse optochten. Daarnaast zijn vrijwilligers ook te vinden bij kleinschalige evenementen, zoals een vlooienmarkt, schoolvoetbal of kerstmarkt. Tijdens deze evenementen zorg jij er met een aantal andere vrijwilligers voor dat iedereen vakkundige hulp krijgt aangeboden. Onze vereniging beschikt over eigen materiaal, zoals een EHBO tent, trolleys, legbedden etc. Als vrijwilliger kom je in een professionele omgeving waar je op een leuke manier kan leren en doen. Daarnaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding en voor evenementen buiten Arnhem een reiskostenvergoeding.

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden of eerst meer informatie ? Neem dan contact op met de coordinator hulpverlening d.m.v. het contactformulier.
Image

Contactinformatie

KNV EHBO afdeling Arnhem-Presikhaaf

Postadres:
Wim Sonneveldstraat 16

6836 MC Arnhem

Email: zie de contactpagina